Centri za napredno sistemsko zdravljenje AD v Sloveniji.

Poiščite način za lajšanje atopijskega dermatitisa

Podpora je ključna za tiste, ki živijo z atopijskim dermatitisom, nudijo pa jo različni strokovnjaki. Zdravljenje atopijskega dermatitisa ni enako za vse, temveč se prilagaja specifičnim potrebam in življenjskemu slogu posameznika. Različni zdravstveni delavci vam lahko ponudijo različne vrste podpore in vam pomagajo pri iskanju načinov za obvladovanje atopijskega dermatitisa, ki so pravi za vas.

Ljubljana

Dermatovenerološka klinika, Univerzitetni klinični center Ljubljana Gradiškova ulica 10, 1000 Ljubljana E: derma.narocanje@kclj.si T: 01 522 41 41 (Informator) F: 01 522 37 44 (naročanje)

Maribor

Oddelek za kožne in spolne bolezni, Univerzitetni klinični center Maribor Ljubljanska ulica 5, 2000 Maribor E: derma.narocanje@ukc-mb.si T: 02 / 321 26 66 (naročanje vsak dan med 8.00 in 11.00)

Pripravite se na obisk pri zdravniku in določite svoje cilje AD

S pomočjo “Pomočnik pri pisanju ciljev” boste vaše misli oblikovali v izvedljive cilje, in jih delili s svojim zdravnikom.

Delitev jasnih ciljev s svojim zdravnikom vam lahko pomaga, da vas usmeri k različnim možnostim zdravljenja, ki vam najbolj ustrezajo. Cilji vas lahko tudi motivirajo in vam pomagajo proslaviti majhne zmage, če vam postane težko.

Prenesite vodnik, ki vam bo pomagal definitati te cilje, vizualizirati ambicije in opredeliti vašo mrežo podpore.